Pandurii rămâne fără gol marcat, Politehnica îşi reface moralul! Ce au declarat cei doi antrenori după meciul de la Târgu Jiu

0
112

Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă, pe teren propriu, în meciul din etapa a doua a Ligii a doua Casa Pariurilor de ASU Politehnica Timişoara, scor 0-3. Golurile echipei din Timişoara au fost marcate de Mircea Axente 14′, Alin Manea 58′ şi Adrian Ungureanu 80′.

Pandurii Târgu Jiu s-a confruntat cu numeroase probleme de lot înaintea partidei din etapa a doua, nu mai puţin de cinci jucători din lotul echipei lipsind din cauza suspendărilor şi a accidentărilor.

Alexandru Trancă a fost suspendat o etapă după cartonaşul roşu primit în etapa întâi a Ligii a doua, la meciul cu Turris Turnu Măgurele, iar portarul Mihai Cotolan a absentat mai mult timp fiind suspendat pentru un cartonaş roşu primit la finalul sezonului trecut şi nu a jucat în prima eatpă.

După pregătirea de vară trei dintre jucătorii din lot se confruntă cu probleme medicale, Iulian Măicăneanu, Andrei Şendroiu şi Robert Gheorghe lipsind şi ei la acest meci cu ASU Politehnica din cauza problemelor medicale. Antrenorul Adrian Bogoi a avut la dispoziţie un lot afectat de aceste absenţe. La startul partidei au fost trimişi pe teren: Iulian Dinu – Oiţă, Bratu, Chis, Vasilescu, Lică, Ciobanu, Dinu-Ivănescu, Nichifor, Patrick Popescu, Rasoveanu. Pe parcursul meciului au mai fost trimişi pe teren Adrian Tănăsoiu în minutul 50, Radu Filip în minutul 65 şi Daniel Unguru în minutul 75.

La finalul jocului de la Târgu Jiu, bănăţenii s-au plâns de căldura mare degajată de terenul sintetic. “Aş vrea să felicit jucătorii ambelor echipe pentru efortul admirabil pe care l-au făcut în asemenea condiţii de joc, pe un teren sintetic care degajă foarte multă căldură. Nu mă refer la calitatea gazonului, dar e foarte greu să joci de la ora 11, pe o asemenea căldură, pe un astfel de teren. A fost o partidă grea pentru noi, împortiva undei echipe care ştiam că nu are nimic de pierdut, o echipă care a fost preocupată de joc şi aş vrea să îl felicit pe Adi Bogoi pentru munca pe care a depus-o şi pe care o depune la acest club, în condiţii destul de grele. Ştiu cu ce probleme se confruntă şi s-a confruntat de-a lungul timpului şi îi doresc multă forţă de muncă, pentru că are mare nevoie. Ştiam despre Pandurii că e o echipă incomodă şi o echipă agresivă, în sensul bun al cuvântului, o echipă preocupată să joace fotbal. Dar ne-am pregătit bine şi, cred eu, că plusul de experienţă a făcut diferenţa în acest joc. Cred că diferenţa de pe tabelă, ca să fiu sincer, a fost un pic cam mare comparativ cu realitatea din teren. De această dată această diferenţa de experienţă a cântărit în favoarea noastră”, a declarat Cosmin Petruescu, la conferinţa de presă.

Rezultatul a fost unul dureros pentru antrenorul Adrian Bogoi, a cărui echipă a rămas fără gol marcat în acest sezon, după ce în prima etapă Pandurii fusese învinsă cu 2-0 în deplasarea de la Turnu Măgurele. “Rezultatul este dureros pentru mine, sper că şi pentru jucători. Ar fi un lucru pozitiv să fie şi pentru jucători dureros, pentru am putea să o luăm, de luni, de la capăt cu pregătirea. Cred că atitudinea unor jucători a lăsat de dorit. Deocamdată, nu sunt pregătiţi pentru acest nivel anumiţi jucători, pentru că sunt foarte tineri. Dar pot creşte într-o perioadă foarte scurtă de timp. Noi am avut şi probleme mari de efectiv. În vară au plecat zece fotbalişti şi am mai avut şi cinci jucători indisponibili pentru acest meci. Transferuri am făcut foarte puţine şi sunt jucători foarte tineri. S-a văzut şi astăzi ca ei fac greşeli foarte mari. Din păcate, au făcut şi cei care au o anumită vârstă şi o anumită maturitate, nu numai cei tineri, şi mă refer aici la fundaşi”, a declarat Bogoi.

Etapa viitoare, Pandurii joacă pe terenul nou-promovatei CSM Reşiţa, în timp ce ASU Politehnica primeşte vizita echipei Daco-Getica Bucureşti.
Articolul integral aici

Lasă un răspuns