Tudor: Încă nu am înscris membrii de la PSD în PV

0
24

Liderul Partidului Verde de la Gorj vrea candidați în fiecare localitate. Adrian Tudor susține că este mobilizare generală în organizația pe care o conduce pentru ca la alegeri să obțină un scor bun. Momentan cei care doresc să vină în partid sunt trecuți prin filtrul celor de la centru.

Verzii de la Gorj și-au schițat deja o listă de consilieri locali pentru Primăria Târgu Jiu. Aceștia vor merge alături de candidatul, Adrian Tudor, în fața alegătorilor. Pentru Consiliul Județean lucrurile sunt încă neclare. “Lista de consilieri municipali este schițată în proporție de 75%. Vom avea reprezentanți ai organizaților nonguvernamentale și vom face oferte și pentru Asociația Oamenilor de Afaceri din Gorj, pentru a desemna un reprezentat. Va fi o listă dinamică, vom acoperi o plajă largă de domenii din Târgu Jiu. La nivel de județ nu avem o listă pentru că așteptăm finalizarea listelor în teritoriu. Vom avea candidat la Consiliul Județean”, a declarat liderul PV de la Gorj, Adrian Tudor.

Migrări în PV

În ceea ce privește numărul de membrii, echipa crește zilnic. Înscrierile în partid se fac online așa că situația se schimbă de la o zi la alta. Adrian Tudor susține că sunt foști colegi care bat la ușa Partidului Verde. “Este o procedură, se înscriu online, sunt validați de centru apoi de județ. Sunt oameni care vin la sediu să se înscrie, am avut și 10 înscrieri pe zi. Încă nu am înscris membrii de la PSD, mă refer la membrii simpli care vor să vină. Și de alte partide sunt grupuri care vor să vină, dar, vreau să purtăm discuții înainte. Am început să creăm organizații în județ. Pregătim listele de semnături pentru susținerea candidaților. În alegerile locale, ținta noastră este să avem candidați în toate localitățile. Nu fac public numele candidaților pentru a-i proteja, atacurile sunt metehne pedeliste”, a declarat Adrian Tudor.

Articolul Tudor: Încă nu am înscris membrii de la PSD în PV apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.