Romanescu nu e pe aceeași undă cu Guvernul LUI

0
24

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, recunoaște că nu este pe aceeași undă cu Guvernul Orban. Invitat la un post local de radio, liberalul a declarat că nu este de acord cu propunerea Ministerului Educației vis a vis de data începerii noului an școlar.

”Personal, poate nu sunt pe aceeași lungime de undă cu Guvernul MEU, cu Guvernul Partidului Național Liberal. Învățământul on line, pentru mine, nu este învătământ. Indiferent cât de mult mi-ași dori eu să protejez populația școlară, eu cred că prin măsurile autorităților locale, prin măsurile luate la nivel național, adică prin alocarea de fonduri către unitățile școlare sau către autoritățile locale, putem găsi cele mai bune soluții în așa fel încât activitatea școlară să înceapă la 1 septembrie în școală. Pe raza UAT Târgu Jiu se poate face acest lucru”, a declarat primarul municipiului Târgu Jiu la Radio Accent.

Nu ar fi pentru prima dată când Marcel Romanescu îi face opoziție lui Ludovic Orban, criticând măsurile luate de reprezentanți ai Guvernului.

Articolul Romanescu nu e pe aceeași undă cu Guvernul LUI apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.