Trei cazuri de violența în familie într-o singură zi: neveste bătute și bunică agresată

0
93

O femeie, de 49 de ani, din comuna Albeni, a sesizat, duminică, cu poliția, cu privire la faptul că ar avea un conflict cu soțul său, de 42 de ani. „Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi exercitat acte de violentă împotriva soției sale, fără a-i provoca leziuni vizibile. Față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu, prin care i s-a impus să păstreze o distanţă de 100 m, faţă de soție și de locuința sa“, a precizat Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliției Gorj.

Amenințată cu moartea de soț

De asemenea, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați de o femeie, de 35 de ani, din orașul Bumbești Jiu, despre faptul că soțul său, de 44 de ani, din localitate, ar fi amenințat-o cu moartea, provocându-i o stare de temere.

În urma celor constatate, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 20 metri de persoana vătămată respectiv de reședința sa. În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violenţă domestică.

Acuzat că și-a bătut bunica

Un alt caz de violență în familie a avut loc în comuna Jupânești. Un bărbat, de 30 de ani, este bănuit de săvârșirea infracțiunii de violenţă domestică și nerespectarea ordinului de protecţie.

Deşi acestuia i s-a interzis printr-un ordin de protecţie provizoriu să păstreze o distanţă de 100 metri faţă bunica sa și de locuința acesteia, s-ar fi deplasat la domiciliul femeii, de 75 de ani și ar fi exercitat acte de violență asupra sa.

Făptașul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Distribuie pe:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Tumblr
  • Pinterest
Sursa aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns