Taxe zero pe Stadionul din Târgu Jiu. Vezi pentru ce echipe!

0
25

Echipele naționale vor fi scutite de taxe dacă aleg să joace pe Stadionul din Târgu Jiu. Aleșii locali au aprobat regulamentul de funcționare al noii arene, de plată fiind scutite atât echipele de seniori cât și cele de juniori. Inițiativa aparține viceprimarului Aurel Popescu care speră în acest fel să aducă în oraș microbiști dar și să ofere târgujienilor posibilitatea de a se relaxa prin activități sportive de calitate.

Proiectul inițial prevedea tariful standard pentru orice eveniment sportiv. Viceprimarul Aurel Popescu a venit cu propunerea ca echipele naționale să fie scutite de la această plată. Colegii din Consiliul Local au fost convinși de agumentele viceprimarului așa că amendamentul propus a trecut. “Privind regulamentul de funcționare și administrare al stadionului, în ultima ședință de Consiliu Local am propus colegilor un amendament care privește anumite tarife. Pentru evenimentele fotbalistice care privesc meciuri ale echipelor naționale de seniori, tineret și juniori și meciurile de Cupa României, tariful să fie redus 100 % pentru a puncta două lucruri importante: plăcerea și bucuria iubitorilor de meciuri din Târgu Jiu, și nu sunt puțini, și promovarea Municipiului care se poate face ca urmare a acestor evenimente sportive”, susține alesul.

Promisiuni

Aurel Popescu susține că păstrează în permanent legătura cu oficialii Federației Române de Fotbal și că a primit promisiuni că baza sportivă de la Târgu Jiu va fi în graficele meciurilor importante. “Personal, am discutat permanent cu președintele FRF Răzvan Burleanu care este încântat să purtăm o colaborare privind organizarea de evenimente sportive la Târgu Jiu. Îmi doresc ca în viitor, când vor putea fi organizate astfel de evenimente, să facă posibilă desfășurarea la Târgu Jiu a unor activități sportive de înaltă clasă pentru iubitorii fotbalului”, a mai declarat viceprimarul Aurel Popescu.

Articolul Taxe zero pe Stadionul din Târgu Jiu. Vezi pentru ce echipe! apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Lasă un răspuns