Surpriză la Zilele Comunei Bustuchin. Cine a venit lângă primarul Ion Ciocea

0
141

Pe scena Zilelor Comunei Bustuchin a urcat și primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care și-a arătat sprijinul față de edilul comunei Ion Ciocea. Acesta l-a susținut pe Romanescu la alegerile parțiale de anul trecut, când Romanescu a câștigat postul de primar.

„«Așa trebuie sa fiți, uniți, să vă contraziceți pe idei constructive și benefice oamenilor. Oamenii asta așteaptă de la voi. Așteaptă viața mai bună și bunăstare. Eu personal susțin oricând astfel de tineri, îi sprijin și au tot respectul meu. Lăsați ura și răutatea că se revarsă în modul de viață al oamenilor, oameni care nu mai au încredere și nu mai pot sa vă delimiteze de acea neghină care a pus monopol pe clasa politică. Mult noroc și tot binele din lume, cât încă se mai poate!». Așa mi-am încheiat mesajul anul trecut, când am făcut abstracție de culoarea politică și am susținut doi tineri candidați Marcel Laurentiu Romanescu și Dumitru Ion Popescu. Am girat doi oameni…dintre oameni!

Așa cum spuneam și o repet la nesfârșit, oameni de bine sunt în toate partidele politice. Doar trebuie identificați și susținuți în a stârpi politica grupurilor de interese! Nu este deloc ușor, însă totul este posibil atunci când ai un crez. Le urez succes tuturor celor ce își doresc acest lucru și îmi ofer toată susținerea mea! Măcar acum într-al nouălea ceas, de dragul copiilor și al nepoților noștri, suntem obligați să reușim!. La mulți ani Bustuchin, la multi ani gorjeni, la multi ani tuturor oamenilor de bine!!!“, a postat primarul Ion Ciocea pe pagina sa de Facebook.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.