Studioul foto barbossu.ro este raspunsul rugaciunilor tale pentru imortalizarea fotografiilor!

0
213

Studioul foto barbossu.ro este raspunsul rugaciunilor tale pentru imortalizarea fotografiilor! Afla ce a facut administratorul firmei pentru a satisfice nevoile clientilor lui…
Tu cand ai facut ultima data o sedinta foto impreuna cu cei dragi? Sau ai un eveniment important din viata ta si nu stii pe cine sa angajezi pentru imortalizarea lui?
Studioul foto barbossu.ro tocmai si-a deschis punctual de lucru in orasul Novaci! Da, ati inteles bine, de astazi, 22.12.2018 indiferent de conditiile meteorologice puteti avea parte de fotografii extraordinare indifferent ca este vorba despre fotografii de faimilie, produs sau aveti o rochie inchiriata pe care doriti sa nu o deteriorati din cauza conditiilor exterioare. Ba mai mult, echipa barbossu.ro este solutia ideala pentru evenimentul tau deoarece vine inarmata cu experienta, promptitudine si aparatura de ultima generatie la preturi foarte avantajoase. Portofoliul firmei novacene il gisiti aici https://barbossu.ro/ sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/barbossu.ro/ .

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.