Strigătul de ajutor al unui băiețel de numai 5 ani

0
48

Familia Bitică din Tg-Jiu trece prin momente foarte grele de când au aflat că unul dintre copiii lor gemeni suferă de o boală cumplită.

David Mihai un copil de numai 5 ani, un copil vesel și vioi, fără probleme de sănătate, cade într-o zi din picioare inconștient. Familia speriată ajunge de urgență cu copilul la spitalul din Tg-Jiu dar aici medicii nu ajung la nicio concluzie și îi trimit pe copil la București. Odată ajunși în capitală băiatul este testat amănunțit și se depistează că are o tumoră pe creier de dimeniunea unui pumn.

Familia este distrusă de diagnosticul pus de medici dar trebuie să fie puternici pentru a-l susține pe cel mic care va suferi o intervenție chirurgicală de extirpare a tumorei. Operația a decurs bine iar copilul s-a recuperat rapid dar încercările familiei nu se opresc aici. În urma analizelor se dovedește că tumora este de natură malignă și de aici începe calvarul micuțului om.

În toamna anului 2017 a fost internet la Institutul Oncologic de Pediatrie din Fundeni unde a început un tratament de chimioterapie. Băiețelul răspunde pozitiv tratamentului, dă semne de vindecare iar medicii erau pozitivi în legătură cu evoluția bolii. În iulie 2018 David cade din nou din picioare spre disperarea părinților iar în urma investigațiilor reiese că a apărut o nouă tumoră pe partea dreaptă a creierului. Micuțul este supus unei noi intervenții chirugicale, la aceeași clinică dar din nefericire medicii vin cu o veste șoc: firicele mici de cancer se îndreaptă către coaloană. Este supus unui tratament foarte puternic cu citostatice și raze greu de suportat de mâna de om.

Acum se află la jumătatea tratamentului. Familia greu încercată este la capătul puterilor și ne cere ajutorul pentru a putea salva viața micuțului David Mihai. Băiețelul are o un frate geamăn pe care părinții îl duc periodic la analize.

Contul pentru donații este deschis pe numele tatălui BITICA VICTOR-FLORIN, RO97BRDE200SV60633442000 și oricine dorește să-l ajute pe micuțul David Mihai o poate face aici. Orice leu contează pentru ca micul om să poată merge într-o clinică de specialitate din străinătate pentru noi analize și tratamente.
Împreună, pentru David!!!!
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns