Strategii din Oradea și Cluj, doriți la Târgu Jiu

0
29

Experții din Oradea și Cluj Napoca sunt așteptați să facă minuni și la Târgu Jiu. Adrian Tudor, candidatul Verzilor la Primăria Târgu Jiu susține că nu este nicio rușine să înveți de la cei mai buni. Politicianul are în plan să dezvolte Târgu Jiul precum marile orașe ale României, dacă va fi viitorul primar al Municipiului.

Proiectul pentru Renașterea Orașului, propus de candidatul Adrian Tudor va fi prezentat cetățenilor în cel mult două săptămâni. Potrivit inițiatorului acesta are la bază o strategie clară de dezvoltare cu elemente de bune practici aplicate în alte orașe ale țării. “Partidul Verde consideră că documentele actuale privind dezvoltarea Târgu-Jiului ( Strategia integrată de dezvoltare urbană-SIDU Tg Jiu și Planul de mobilitate urbană durabilă) nu mai corespund nevoii actuale de dezvoltare accelerată a municipiului Târgu-Jiu. Orașul are nevoie de o Strategie unică de dezvoltare, clară, modernă și eficientă care să-i proiecteze un viitor dezirabil și realizabil, cu instrumente precise de monitorizare și evaluare a țintelor propuse pe intervale temporale de 4 ani. Partidul Verde apreciază că în iarna anului 2021 Târgu-Jiul poate avea o asemenea strategie construită cu mințile cele mai luminate ale orașului, dar și cu experții cei mai buni care au pus bazele renașterii unor orașe ca Oradea sau Cluj Napoca. Nu trebuie să ne fie rușine să învățăm de la cei mai buni. Dacă voi fi primarul Târgu Jiului voi invita experții care au făcut minuni la Oradea și Cluj Napoca să ne ajute să punem pe roate o Strategie care să funcționeze. Aceste orașe sunt modele de bună guvernare, cu o administrație transparentă, performantă, în care cetățeanul este respectat ca un adevărat partener al său.” -susține Adrian Tudor.

A treia cale

În ceea ce privește șansele de reușită, candidatul Verzilor este foarte optimist. Adrian Tudor susține că el este a treia cale pentru cei indeciși. ”Noi nu vom sta în mocirla confruntării politice sterile. Avem lucruri de propus oamenilor si vrem sa ajungem la ei cu ideile noastre.Orașul are nevoie de Partidul Verde ca o A treia cale între un PNL care a ratat ocazia să facă performanță administrativă și un PSD nereformat, răvășit de lupte interne, capturat de Frăția banilor.Târgu-Jiul trebuie să iasă din provincialismul cumetriilor pe sub masă PSD-PNL, din acest dirty-dancing politic care ține orașul pe loc, fără niciun viitor”, a mai precizat liderul Partidului Verde Gorj.

Articolul Strategii din Oradea și Cluj, doriți la Târgu Jiu apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.