Spectacol umanitar în prag de sărbători pentru un copil BOLNAV din Gorj!

0
93

Asociația Uniunea Femeilor din Gorj se implică din nou într-un caz umanitar. O familie din Târgu Jiu face un apel disperat către oamenii cu suflet pentru fiul lor de 14 ani. Adolescentul urmează să sufere o operație pe inimă în luna decembrie, astfel că Asociația Uniunea Femeilor din Gorj organizează pe 28 noiembrie un spectacol caritabil pentru ajutorarea acestei familii greu încercate de viață. Băiatul suferă de autism și respiră cu ajutorul unui dispozitiv. Evenimentul se va desfășura la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu, începând cu ora 17:30, iar prețul unui bilet este de 20 de lei.
Cei care doresc să ajute pot cumpăra un bilet de la Asociația Uniunea Femeilor din Gorj sau pot dona pentru adolescentul de 14 ani care trece prin momente greu de imaginat.
În cadrul evenimentului vor concerta artiști precum: Cătălin Stepa, Florin Carmen, Oana Marinescu, Marius Tiriplică, Elisabeta Vasile, Bianca Mitroi, Gabi Olteanu, Alin Milică, Antonia Stoian, Sabina Dabelea, Maria Platzner. De asemenea, un moment artistic va fi pus în scenă de actori ai Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu.
Donații se pot face și în contul asociației: RO91 RNCB 0779 1597 8120 0001 B.C.R, cu mențiunea “Fii bucuria unui copil în prag de sărbători”.Articolul complet aici

Lasă un răspuns