Sorinel Boza (CEO): O gogomănie mai mare, n-am văzut!

0
50

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Principalii datornici la buget, încă în viaţă, sunt companiile de stat Complexul Energetic Hunedoara şi Complexul Energetic Oltenia, a relatat Ziarul Financiar.

Publicația mai arată între primii 100 de debitori, apare câte o companie privată, se poate constata că ea este, de mult, în faliment.

ZF: ”În lista publicată de ANAF în toamna trecută cu principalele 500 de companii debitoare, cu obligaţii restante la bugetele de asigurări, în frunte se află com¬paniile statului. Cei mai mari datornici din privat sunt de mult în fali¬ment şi este clar că, pe total, datorii de zeci de miliarde de lei nu mai pot fi recuperate”.

Numai că, în cazul CE Oltenia, datele sunt complet eronate, a declarat managerul companiei, Sorinel Boza: ” O gogomănie mai mare, n-am văzut! CE Oltenia este cu dările la stat plătite la stat în ultimul an și jumătate. Cum să avem datorii? În fiecare lună, Complexul Energetic Oltenia are certificat fiscal ZERO, adică fără nicio datorie la stat. Nu este adevărată această informație publicată în presă și vom avea o reacție și pe site-ul societății, în cel mai scurt timp”, a mai spus acesta.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns