SONDAJ în CEO despre alocarea de BANI pentru PANDURII. Ce spune LIDERUL FNME

0
20

Preşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie, Dan Pârvulescu, nu este de acord ca CE Oltenia să plătească peste 60 de miliarde de lei vechi clubului de fotbal

Clubul Pandurii a câștigat, săptămâna trecută, procesul cu acționarii săi în privința angajamentelor financiare pe care aceștia nu și le-au mai onorat în ultimii ani. Tribunalul Gorj a admis plângerea depusă de administratorul special, Marin Golea, și a dispus obligarea acționarilor la plata restanțelor. Singurul dintre acționari care a fost scos de pe lista datornicilor a fost Artego. În schimb, Consiliul Local Târgu-Jiu a devenit al doilea acționar cu datorii la club, după Complexul Energetic Oltenia. CE Oltenia ar avea de achitat circa 63 de miliarde de lei vechi. Angajații CEO au făcut un sondaj, pe facebook, după decizia instanței. Minerii şi energeticienii sunt întrebaţi dacă li se pare normal această decizie. Majoritatea a răspuns că nu. Nici Dan Pârvulescu nu este de acord ca producătorul de energie pe bază de cărbune să dea bani la Clubul Pandurii. “Nu comentez. E decizia instanţei, n-am nicio treabă cu chestiunea asta şi nu văd de ce aş comenta eu. Sindicatele, la unison, după 2014, au cerut să nu se mai ducă bani către sport, atât timp cât se tăiau drepturi şi plecau mii de oameni din companie. Nu doar oamenii din federaţia noastră au cerut acest lucru, şi alte sindicate au cerut. Şi la un moment dat a şi fost pus în aplicare, cred că în februarie 2016. Atunci, a fost interdicţie de a se mai plăti din companie bani către alte activităţi, atât timp cât erau acele pierderi imense. Cum să fiu de acord, acum, să fie plătite aceste sume, când salariaţii nu sunt la nivelul veniturilor din 2012?”, a declarat liderul FNME.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns