Silvia de la ”Bravo ai stil” s-a pozat cu două pahare în dreptul sânilor. Fotografia a iscat mari controverse

0
117

Extrem de creativa și extravaganta, Silvia Oana Popescu, care a câștigat două sezoane ale emisiunii „Bravo, ai stil!” a postat o fotografie controversată. Din perspectiva unor fani însă, Silvia dă „cu bâta în baltă” uneori, devenind mult prea „vulgară” sau „ciudată” prin look-urile pe care le promovează.

Silvia Popescu, câştigătoarea primului sezon „Bravo, ai stil!’, a stârnit scandal pe Instagram după ce a postat o fotografie care i-a şocat pe cei mai pudici dintre fanii săi. Blonda s-a pozat în chiloţi şi cu sânii acoperiţi de două pahare de la fast-food.

Unii dintre cei care o urmăresc au sărit cu jignirile, alţii care o admiră pentru curaj şi nonconformism i-au luat apărarea, dar chiar şi aşa, Silvia nu a putut sta deoparte şi le-a răspuns criticilor pe limba lor, fără a se feri de cuvinte.

”Ce vrei să sugerezi cu poza asta?”, a întrebat-o cineva, iar Silvia a lămurit-o: ”Magnetismul meu profund”, iar unei alte urmăritoare care era curioasă cum va reacţiona fiica ei când va vedea fotografia, câştigătoarea „Bravo, ai stil!’ i-a dat un răspuns care i-a închis gura: „Fetiţa mea mă vede în fiecare zi şi îi par minunată!”.

„La emisiune nu ai avut curaj să porţi o rochie puţin decupată, acum postezi poze aproape nud. Mare evoluţie!”, s-a înfuriat un alt fan, care a fost pus la punct de Silvia imediat: „Unii dintre voi sunteţi atât de proşti încât ar trebui să aveţi interzis să mergeţi pe stradă. Nu am purtat acea rochie pentru că era prost croită şi în concurs eram mult mai slabă decât acum, iar când slăbesc pe fond de stres arăt aiurea. Nu era vorba că eram pudică sau făceam pe interesanta.’.

Silvia este originară din Tg-Jiu și se bucură de aproximativ 242 de mii de urmăritori pe Instagram.

Articolul Silvia de la ”Bravo ai stil” s-a pozat cu două pahare în dreptul sânilor. Fotografia a iscat mari controverse apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Lasă un răspuns