Elena Hasna a împlinit 18 ani și a lansat o nouă melodie. Uite cât de bine arată acum

0
49

Elena Hasna a făcut furori în urmă cu șase ani, la ”Next Star”, când interpretarea piesei ”Je suis malade”, a Larei Fabian, a fost urmărită de peste 20 de milioane de oameni, iar acum continuă să-și construiască cariera în muzică.

Au trecut șase ani de când Elena Hasna câștiga finala de popularitate a emisiunii ”Next Star”. Acum, fetița timidă cu voce uimitoare s-a transformat într-o puștoaică în toată regula. Are 18 ani, tocmai a pășit în clasa a XII-a și face în fiecare săptămâna naveta Târgu-Jiu – Bucrești, pentru ore de canto.

Adolescenta din Târgu Jiu a lansat de curând o piesă nouă intitulată „Motive” şi a reuşit să obţină peste 75.000 de vizualizări în numai o săptămână de la lansarea acesteia.

Invitată la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a interpretat cel mai nou single al ei – ”Motive”, aceasta a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei după participarea la emisiune.

”Da, sunt în continuarea la Târgu-Jiu, sunt în clasa a XII-a, am intrat acum, dar anul viitor vreau să mă mut în București, la facultate. Vreau să dau la Limbi Străine, ca să am și un plan B. Vin în fiecare săptămână în București, pentru canto, e mai complicat, dar dacă faci cu drag nu e nimic greu. O să iau o mică vacanță, o să merg la un festival de muzică, iar în august ne apucăm de treabă, o să înregistrăm o nouă piesă.”, a spus Elena Hasna.

Întrebată cum face față răutăților cu care se confruntă în mediul virtual, ea a dezvăluit că nu se lasă afectată: ”Dacă de mică am fost obișnuită să fiu în concursuri și m-am obișnuit. Nu pot să zic că nu dor vorbele grele, însă pe unele le ignor, iar pe altele le iau drept critică constructivă.”, a mai spus ea.

La doar 16 ani, Elena Hasna a câştigat peste 50 de premii naţionale şi internaţionale. Elevă la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, tânăra şi-a făcut timp şi pentru carieră, având concerte în ţară, dar şi în străinătate.

Articolul Elena Hasna a împlinit 18 ani și a lansat o nouă melodie. Uite cât de bine arată acum apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Lasă un răspuns