Semne obscene și de satisfacție, într-un „selfie“ făcut chiar la o înmormântare de către angajații firmei de servicii funerare a Mitropoliei Olteniei

0
57

Câțiva tineri angajați ai societății de servicii funerare a Mitropoliei Olteniei care își desfășoară activitatea în județul Gorj apar într-o fotografie de tip „selfie“ chiar de la o înmormântare. Mai mult decât atât, unul dintre angajați face un semn obscen, iar ceilalți arată semne de bucurie. Aceștia se află chiar în fața mașinii de transport funerar pe care se pot observa coroanele de flori.

Fotografia cu angajații firmei Arhi San Lazarus a fost postată de Facebook, dar a fost ștearsă la puțin timp. Incidentul este recunoscut de către reprezentanții Mitropoliei Olteniei. „Este o chestiune extrem de dezonorantă vor fi luate măsuri. Firma își transmite scuzele de rigoare familiei, cu mențiunea că astfel de lucruri nu se va mai întâmpla. Cei care se fac vinovați vor fi sancționați“, a spus Ionuț Apostolache, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Olteniei.

Patron gorjean: preoții trebuie să promoveze firma Mitropoliei

Claudiu Făsui, patronul societății de servicii funerare Eden, susține că preoților care aparțin de Protoeria Sud li s-a dat dispoziție de către protopopul Ionuț Câmpeanu să promoveze firma Arhi San Lazarus și să defăimeze concurența: „S-a întâmplat o situație de acest fel în comuna gorjeană Bălești, unde, chiar în timpul slujbei de înmormântare, preotul le-a spus celor prezenți să nu mai apeleze la firmele private care-i jecmănesc“. Preotul protopop Ionuț Câmpeanu susține că un astfel de ordin nu a existat: „Nu a existat un ordin de acest fel. Nu avem nicio problemă cu firmele private de servicii funerare“.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns