Schimbare radicală: Copila găsită moară ar fi fost UCISĂ. Suspecții ar fi chiar din familie

0
398

Tragedie în comuna Breasta, județul Dolj, unde Raisa, o fetiță de nici trei ani, a fost găsită moartă la câteva sute de metri de locuința sa. Primele indicii ale anchetatorilor sugerează că micuța a fost ucisă, iar suspiciunile se îndreaptă chiar către membrii familiei sale.

Conform poliției, comportamentul suspect al familiei a ridicat multe semne de întrebare. Aceștia nu au permis accesul câinilor polițiști în curte și au furnizat pentru identificare un obiect de îmbrăcăminte care nu părea să fie al unui copil atât de mic. Aceste acțiuni au întârziat considerabil cercetările și au complicat desfășurarea anchetei.

Cadavrul Raisei a fost descoperit într-o râpă, la aproximativ 400 de metri de casa din fața căreia dispăruse cu o zi în urmă. Trupul neînsuflețit prezenta urme de violență, fapt ce a confirmat ipoteza unei crime.

În operațiunea de căutare au fost implicați peste 100 de oameni, inclusiv polițiști și localnici, care au periat zona învecinată în speranța de a găsi indicii despre dispariția fetiței. Mobilizarea impresionantă a comunității subliniază gravitatea situației și dorința de a face lumină în acest caz tulburător.

Ancheta este în plină desfășurare, autoritățile încercând să stabilească circumstanțele exacte ale morții Raisei și să identifice autorul acestei crime oribile. Familia fetei este sub strictă supraveghere, iar orice detaliu care poate contribui la rezolvarea cazului este considerat crucial.

Această tragedie a zguduit întreaga comunitate din Breasta, iar localnicii speră ca justiția să-și urmeze cursul și vinovatul să fie adus în fața legii cât mai curând posibil.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.