Copila de 2 ani și 5 luni, dată dispărută, a fost găsită fără viață. Un de a fost descoperit trupul

0
345

Autoritățile au găsit recent copila de 2 ani și 5 luni, care fusese dată dispărută luni. Conform unor surse judiciare, fetița a fost găsită fără viață, la câteva sute de metri de locuința părinților, într-o râpă. După dispariția ei, peste 100 de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari au fost mobilizați pentru căutări.

Căutările pentru Raisa Maria Nicoleta Stan, de 2 ani și 5 luni, dispărută luni în jurul prânzului, au continuat și pe parcursul nopții trecute. Polițiști dotați cu dispozitive de termoviziune, jandarmi și pompieri, alături de lucrători de la Salvamont Gorj și Vâlcea cu drone de termoviziune, au căutat într-o zonă de aproximativ 15 km pătrați. De asemenea, un elicopter al Inspectoratului General de Aviație al MAI a oferit sprijin aerian.

Din păcate, în această dimineață, fetița a fost găsită fără viață. Conform surselor judiciare, corpul neînsuflețit al copilei a fost descoperit la câteva sute de metri de casa părinților, într-o râpă.

Polițiștii din Dolj au declarat că efectuează cercetări pentru a stabili în ce condiții a murit fetița de 2 ani și 5 luni.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.