Scandal cu demisii şi strigături între Romanescu şi Pătrăşcoiu, după ce Aparegio a majorat tariful la apă cu 7%. Cine pierde electoral?

0
178

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, şi directorul Aparegio, Traian Pătrăşcoiu, îşi cer unul altuia demisia, după ce tariful la apă şi canal a fost majorat cu 7%. Aparegio a cerut şi primit din partea ADIA acceptul pentru majorarea preţului la servicii, cu 7%, pentru a acoperi inflaţia din 2013 încoace. Preţul serviciilor de apă şi canal a ajuns astfel la 5,84 de lei metrul cub. Romanescu a anunţat că va contesta majorarea de tarif şi i-a cerut demisia lui Traian Pătraşcoiu, despre care a spus că ar fi trebuit să fie de 5 ani la pensie.

„Noi vom ataca hotărârile ADIA pentru că nu ştiam de ele. Domnul Pătraşcoiu trebuie să îşi dea demisia. Încearcă să manipuleze cu tot felul de lucruri. Unde sunt investiţiile? Fac apel la domnii Cosmin Popescu, la domnul Pasti, de la ADIA, să facă demersuri să să îl scoată la pensie acolo unde este de 5 ani de zile.Pătrășcoiule, mergi la pensie!”, a declarat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Poliţia locală va amenda Aparegio pentru că nu a ridicat gurile de canal la cotă.

Pătrăşcoiu vrea demisia lui Romanescu

Şeful Aparegio Gorj, Traian Pătrășcoiu, este de părere că primarul ar trebui să demisioneze pentru că n-a făcut nicio vizită la stațiile de epurare și de tratare a apei, în cei doi ani de mandat.

„Să demisioneze dumnealui pentru că în doi ani de mandat nu ştie unde este staţia de epurare. şi de tratare din municipiul Târgu Jiu şi nici câţi bani am băgat şi cât urmează să se bage în modernizarea acestora. Să îşi dea dumnealui demisia pentru că nu ştie ce păstoreşte. Sunt bunurile Primăriei Târgu Jiu. Nu se poate ca în doi ani de mandat să nu îţi faci timp să treci pe la staţia de tratare, de unde bea tot oraşul apă, şi pe la staţia de epurare. Să vadă în ce stadiu sunt. Sunt o parte din investiţii nefinalizate, dar nu influenţează calitatea apei. Majorarea este făcută cu rata inflaţiei. În procent de 7% este majorarea tarifului la apă”, a spus Pătraşcoiu
Articolul integral aici

Lasă un răspuns