S-au obișnuit să arunce gunoiul la întâmplare. Amenda de 1500 lei

0
30
Târgujienii s-au obișnuit să arunce deșeurile la periferia orașului, fără nicio jenă. Probabil pe sistemul, au aruncat și alții, localnicii și-au făcut un obicei în a scăpa ușor de gunoi lăsându-l pe stradă.
Polițiștii locali au surprins o persoană în timp ce abandona deșeuri menajere pe strada Salcâmului din municipiul Târgu Jiu.
”A fost aplicată sancțiune contravențională în valoare de 1000 lei, în conformitate cu prevederile H.C.L nr. 169 din 2006 privind aprobarea Regulamentului de gospodărire a Municipiului Târgu Jiu.
De asemenea, persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 lei și pentru refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 Republicată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice” au transmis polițiștii locali din Tg-Jiu.
Potrivit legislației în vigoare, persoanele care abandonează deșeuri în locuri nepermise au obligația de a lua măsurile necesare pentru a asigura igienizarea zonei în care au fost abandonate deșeurile.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.