Casa de Cultură din Tg-Jiu prădată de hoți

0
303

Casa de Cultură din Tg-Jiu a fost spartă de hoți. Aceștia au pătruns in interior crezând probabil ca ar putea găsi obiecte pe care sa le poată valorifica ulterior. Aceștia nu s-au ales decât cu câteva obiecte de recuzită care, cel mai probabil, nu le va aduce venitul mult sperat.

”La data de 26 octombrie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de un reprezentant al unei instituții de cultură din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că în perioada 21-24 octombrie a.c., persoane necunoscute au pătruns prin efracție într-o încăpere a unei instituții publice, de unde ar fi sustras mai multe obiecte de recuzită.

Prejudiciul este in curs de estimare.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în cadrul unui dosar penal, pentru identificarea autorilor și tragerea la răspundere penală a acestora” a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Casa de Cultură din Târgu Jiu a fost preluată de primăria Tg-Jiu prin cumpărare de la lichidatorul judiciar Consulting Company și nu a mai beneficiat de aproximativ 40 de ani de lucrări ample de reabilitare.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.