S-au bătut în clasă, în fața profesorului

0
122

Doi liceeni de 17 și 18 ani l-au luat la bătaie pe un coleg de clasă în timpul unei pauze chiar în fața profesorului, care nu apucase să plece de la oră.

Scandalul s-a produs la Colegiul Tehnic nr. 2 din Târgu Jiu când doi elevi de clasa a XII-a l-au luat la bătaie, cu pumnii şi picioarele, pe un alt coleg. Incidentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan. Elevul bătut are nevoie acum de îngrijiri medicale iar incidentul de marţi este acum anchetat de conducerea şcolii, dar şi de poliţişti.

Scandalul s-a produs în pauza dintre ore, la miezul zilei, imediat după ce a sunat clopoţelul. La întreaga scenă a asistat şi profesorul care susţinuse ora şi care nu apucase să plece din clasă. Poliţiştii gorjeni face cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut faptele. „A fost o agresiune între colegi. Doi elevi au lovit un coleg în timpul pauzei dintre cursuri, în sala de clasă. A fost vorba de un conflict spontan. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Conducerea şcolii a informat familiile tinerilor implicaţi în scandal. Elevii care şi-au agresat colegul pot fi daţi afară din şcoală. „Joi va fi consiliu profesoral şi vor fi aplicate sancţiuni conform regulamentului. Sancţiunea poate fi scăderea mediei la purtare. Existând acest dosar la poliţie, în funcţie şi de rezultatul pe care îl dau oamenii legii, pedeapsa poate fi şi mai gravă, mergând până la exmatriculare sau fără drept de înscriere în acest an şcolar”, a precizat inspectorul şcolar Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.
Sursa aici

Lasă un răspuns