S-a stins din viață doctorița Silvia Coman de la MagiCAMP. Medic, mamă a doi copii și navigator de pacienți oncologici

0
2444

Silvia, medic și mamă a doi copii, a fost un adevărat înger pentru pacienții săi. Frumusețea ei, atât fizică cât și sufletească, radia prin curajul și dedicarea sa de 1000% față de cei care căutau îndrumare în fața unor diagnostice severe. Ea a fost un ghid pentru părinții copiilor grav bolnavi, oferindu-le educație medicală și sprijin psihologic.

Silvia, cunoscută pentru calmul și vocea ei melodioasă, își transforma explicațiile medicale în povești liniștitoare, fără a lăsa să se vadă frica din privirea sa. Chiar și în lupta sa de opt ani cu cancerul, a continuat să strălucească și să transforme propria suferință într-o misiune de a ajuta alți pacienți oncologici.

Cu toate că era diagnosticată cu cancer, nu a renunțat niciodată la a-și îndeplini datoria civică, votând la alegerile din 2016 cu un tub de dren ascuns sub haine. Silvia era mereu pregătită să ajute pe oricine, indiferent de distanță sau dificultate, iar cei din jurul ei își găseau puterea în exemplul său de neclintit.

Deși încercam să o protejăm de poveștile grele, ea spunea mereu că munca aceasta îi dă sens și că va continua să ajute atât timp cât va putea. Și asta a făcut până la sfârșit. Silvia rămâne un exemplu de putere și dăruire în inimile tuturor celor care au cunoscut-o.

Astăzi, ne luăm rămas bun de la o ființă extraordinară. Drum lin, zână bună! Plecarea ta ne lasă cu inimi sfâșiate, dar suntem convinși că, de acolo de sus, ne vei ghida cu aceeași răbdare și blândețe.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.