„România reciclează și în județul Gorj”

0
59

O nouă campanie de reciclare va avea loc în județul Gorj. Acțiunea va demara pe 18 noiembrie la Baia de Fier și se va încheia pe 22 noiembrie cu Municipiul Târgu Jiu. Evenimentul va fi unul de lungă durată urmând ca 35 de primării să participe la această acțiune de colectare.

Începând cu data de 18 noiembrie începe campania de colectare electrocasnice „România reciclează și în județul Gorj”, campanie la care s-au înscris 35 de primării. Acestă acțiune se va desfășura pe parcursul a patru săptămâni, urmând ca în prima săptămână să se meargă în următoarele localități: 18 noiembrie – Baia de Fier, Alimpesti; 19 noiembrie – Turceni, Plopșoru; 20 noiembrie- Negomir, Rovinari; 21 noiembrie – Bumbești Jiu, Schela, Turcinești; 22 noiembrie – Târgu Jiu, Bălești.

La fiecare sfârșit de săptămână se va anunța programul pentru săptămâna viitoare. Cei care vor participa la această campanie vor beneficia de tichete valorice în schimbul echipamentelor electrice și electronice aduse. Campania este organizată de Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj, în colaborare cu Asociația „Environ”, se arată într-un comunicat emis de SJGDAS Gorj.
Sursa aici

Lasă un răspuns