Revoltă: medicii care au salvat viața unei gravide și a copilului, după ce inițial s-a crezut că are hernie, nu vor să mai facă gărzi

0
77

După scandalul femeii despre care s-a descoperit că este însărcinată abia în sala de operaţii, medicii din cel mai mare spital din Gorj se revoltă. Nu vor să mai facă gărzi suplimentare de la 1 septembrie.

Medicii susţin că nu au fost sprijiniţi de conducerea spitalului în scandalul femeii operate de hernie, deşi era însărcinată în 9 luni, dar nu știa acest lucru. De altfel aceștia susțin că nu au greşit cu nimic, ba chiar că această poveste care a avut un deznodământ fericit se putea încheia tragic dacă nu ar fi intervenit la timp.

În plus, aceștia sunt nemulțimiți și de faptul că spitalul este în şantier de aproape doi ani şi cadrele medicale lucrează, consultă, operează şi transportă hrana pacienţilor în condiţii improprii. Şi se tem că ar putea apărea probleme cu orice alt bolnav şi nu vor să-şi asume nicio responsabilitate. Cei cinci medici din secţia de chirurgie au anunțat că nu vor mai face gărzi suplimentare de luna viitoare, ci doar pe cea obligatorie,

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.