REIA CEO FINANŢAREA Clubului Pandurii? Ce spune Boza

0
107

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Managerul Complexului Energetic Oltenia susţine că, în acest moment, nici nu se pune problema ca CEO să dea din nou bani echipei de fotbal

Sorin Boza spune că, în acest moment, compania are probleme mult mai importante decât reluarea finanţării sportului. Cea mai stringentă este achiziţionarea certificatelor de CO2. Luna trecută, judecătorii de la Târgu-Jiu i-au dat câștig de cauză Clubului Pandurii în procesul cu acționarii. Complexul Energetic Oltenia ar trebui să plătească peste 6,3 milioane de lei contribuții neonorate în ultimii ani. Managerul CE Oltenia speră ca societatea să aibă câştig de cauză la Curtea de Apel Craiova pentru a nu fi nevoită să plătească banii către clubul de fotbal. “Din păcate, nu putem relua finanţarea în acest an. Nici gând, în acest moment. Compania are alte direcţii pentru acest sfârşit de an. Avem o mulţime de probleme, inclusiv cele legate de achiziţionarea certificatelor de CO2. Trebuie să găsim soluţia legală de a rezolva aceste probleme. Aşteptăm să vedem care va fi decizia finală în procesul intentat de clubul de fotbal. Nu vreau să mă pronunţ înainte de a avea un verdict final. Vom vedea ce vom face după”, a declarat Boza.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns