PRIMAR din Gorj, lăsat FĂRĂ MANDAT

0
118

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Primarul comunei Samarineşti, Marian Ardeiu, a rămas fără scaunul de edil. Prefectul Ciprian Florescu a emis ordinul de încetare a mandatului

Reprezentantul guvernului în teritoriu a semnat, săptămâna trecută, documentul prin care edilul comunei Samarinești a fost informat că trebuie să elibereze postul de primar. Decizia vine după câteva luni bune de când Marian Ardeiu a pierdut procesul cu ANI, care l-a declarat incompatibil. Primăria din Samarinești va fi condusă, interimar, de viceprimarul Gheorghe Jianu, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii. Marian Ardeiu se aștepta să-i înceteze mandatul după ce a pierdut lupta în instanță cu Agenția Națională de Integritate. Edilul va reveni la vechiul loc de muncă la primăria Motru. Ardeiu susține că, în 2020, va candida din nou, dar nu pentru funcția de primar, ci de consilier local. Fostul edil e supărat pe președintele Klaus Iohannis, care nu a promulgat modificările aduse legii privind incompatibilitățile primarilor, prin care ar fi putut rămâne edil până în 2020. “Plec cu un gust amar, pentru că România are un preşedinte care a câştigat procese cu ANI mult mai grele decât ale mele. Tot contestă modificările aduse legii privind incompatibilităţile primarilor. Să urmărească cu adevărat conflictele de interese. Ce are vaca, oaia mea cu primăria? Toată activitatea desfăşurată de mine a fost la mine-n curte. Acest preşedinte pune beţe-n roate. Dacă promulga modificările, mi-aş fi dus mandatul de primar până la capăt”, a declarat Ardeiu.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns