Război între Romanescu și Iordache. Critici cu strigături!

0
25

În prag de campanie electorală, aleșii dezvăluie discuțiile din spatele ușilor închise. Primarul Marcel Romanescu îl acuză pe Ion Iordache că vrea să pună mâna pe societatea Edilitara. În replică fostul primar din Turceni afirmă că edilul Municipiului i-a lansat invitații speciale la diverse lucrări ce trebuie realizate în Târgu Jiu.

Marcel Romanescu și Ion Iordache sunt la cuțite. Cei doi politicieni se acuză rele intenții demascând fiecare, interesele celuilalt în ceea ce privește comunitatea. Edilul Municipiului susține că fostul lider ALDE Gorj a pus ochii pe societate Edilitarea. „Poate domnul Iordache și-ar dori, dacă ar câștiga Primăria Târgu Jiu să desființeze societatea Edilitara pentru a putea prelua lucrările efectuate de această societate, așa cum s-a întâmplat cu Întreprinderea de Drumuri și Poduri. Îi garantez că societate pe care o coordonez, prin Consiliul Local, nu va avea soarta IDP-ului și, dacă s-a gândit să transforme Edilitara în societatea dânsului, se înșală amarnic. Știu că era interesat de lucrările de la Târgu Jiu, dânsul a fost invitat să participe la licitațiile lansate de noi dar nu a participat”, a transmis primarul Marcel Romanescu la un post de radio local.

Invitații neonorate

Ion Iordache spune că prin aceste afirmații edilul Municipiului Târgu Jiu încearcă să manipuleze. „Tot ce administrez și ce coordonez eu și echipa mea, avem atât de mult de lucru încât nu putem realiza ce cere piața. Chiar nu avem nevoie de nicio intervenție pentru a prinde lucrări. Domnul Romanescu știe acest lucru, numai că se pricepe la a manipula masele și asta face foarte foarte bine. Domnul Romanescu m-a rugat să venim la licitații și nu m-am dus”, a replicat Ion Iordache.

Articolul Război între Romanescu și Iordache. Critici cu strigături! apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.