Cere demisia lui Iulian Popescu din Consiliul de Supraveghere al CEO

0
28

Liderul Pro România Alin Văcaru cere demisia lui Iulian Popescu din calitatea de membru în Consiliul de Supraveghere al CEO. Deputatul susține că liberalul ar trebuie să renunțe la acest privilegiu acordat de colegii de partid pe motiv că este candidat cu acte în regulă.

„Am văzut deja că partidele și-au desemnat candidații pentru viitoarele alegeri locale și cred că ar fi normal și moral ca cel care a fost desemnat din partea PNL Gorj pentru Consiliul Județean să își dea demisia din Consiliul de Supraveghere al CEO. Domnul președinte Dan Vîlceanu a anunțat că susține oameni care nu fac politică pentru această funcție ori, domnul Iulian Popescu este deja înscris într-un partid politic, este în campanie electorală și este moral să facă acest lucru. Am văzut că și-a prezentat deja programul de campanie”, a declarat liderul Pro România și candidat la Consiliul Județean Alin Văcaru.

Articolul Cere demisia lui Iulian Popescu din Consiliul de Supraveghere al CEO apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.