Puiu Diaconescu, declarație-ȘOC: ”Este foarte clar, clanul Tudor nu l-a ajutat pe Aurel Popescu, anul trecut, în alegeri”!

0
91

Puiu Diaconescu, declarație-ȘOC, marți, la Interviurile Infinit FM: ”Este foarte clar, clanul Tudor nu l-a ajutat pe Aurel Popescu, anul trecut, în alegeri” a spus fostul vicepreședinte PNL Gorj. ”Este cea mai josnică, parșivă, ordinară declarație!” reacționează Ion Tudor. La rândul său, Viorel Caragea, prezent în studio alături de Puiu Diaconescu, a afirmat că scandalurile pe care le-a avut cu Ion Tudor, în campania pentru Primăria Târgu-Jiu, erau menite să-l scadă în procente pe Aurel Popescu, sugerând că Tudor era în cunoștință de cauză, ba chiar se puneau pariuri.

Puiu Diaconescu a venit, la Interviurile Infinit FM, cu declarații surprinzătoare despre alegerile parțiale de anul trecut. Mai întâi, a comentat că PSD a greșit desemnându-l candidat la Primăria Târgui-Jiu pe Aurel Popescu din două motive: 1. Se apropie de pensie, 2. Venea de la PNL.

Puiu Diaconescu era sigur pe victoria în alegeri a candidatului PNL, Marcel Romanescu. Prezent în studio, Viorel Caragea, cel mai acid candidat de la parțialele de anul trecut din municipiu, a relatat că Diaconescu i-a arătat ”cu pixul în mână”, cu câteva zile înainte de campania electorală, ”de ce va pierde Aurel Popescu și unde vor fi trădările”.

Caragea crede că o parte din PSD Gorj l-a trădat pe Aurel Popescu pentru că Adrian Tudor n-a fost lăsat să candideze la Primăria Târgu-Jiu. ”Este foarte clar, clanul Tudor nu l-a ajutat pe Aurel” a completat Puiu Diaconescu. Viorel Caragea a mai povestit că se puneau pariuri pe câte procente mai pierde candidatul PSD, în urma disputelor publice pe care le avea cu Ion Tudor, șeful drumarilor gorjeni.

Ion Tudor reacționează dur la adresa lui Puiu Diaconescu. Consideră declarația referitoare la lipsa de susținere pentru Aurel Popescu drept una ”josnică, ordinară și parșivă”.

Cât despre pariurile despre care vorbește Caragea, Tudor le neagă vehement. Zice că s-a ales praful de politica gorjeană dacă fostul comandant IPJ Gorj a ajuns ”mare analist”. ”În campanie fac ce zice partidul, nu sunt de capul meu!” afirmă șeful SDN Târgu-Jiu.
Sursa aici

Lasă un răspuns