Dan Vâlceanu: ”Dragnea împinge lucrurile atât de departe încât ai impresia că este nebun!”

0
185

”Dragnea împinge lucrurile atât de departe încât ai impresia că este nebun!”. Dan Vâlceanu, revoltat că șeful PSD a vorbit despre o tentativă de asasinat la adresa sa.

Liviu Dragnea a declarat, marți, la Antena 3, că anul trecut a fost ținta unei tentative de asasinat, cei care-l vizau fiind patru străini care au stat în România trei săptămâni și care au fost plătiți de „un om foarte celebru în lume”. Întrebat dacă este vorba despre Soros, Dragnea a răspuns: „Eu nu mă gândesc la el, el se gândește la mine. Nu știu dacă era treaba asta”.

Liderul PNL Gorj crede că șeful PSD este exasperat din cauza ”măcelului din 10 august” și vine cu astfel de declarații pentru că se teme că cele întâmplate la proteste pot avea un efect devastator asupra guvernului.

Dan Vâlceanu ne recomandă să nu ne lăsăm duși de ”fenta lui Dragnea” pentru că este o pură invenție. Instituțiile statului- parchet, poliție, SPP- au comunicat, astăzi, că nu au fost sesizate privind tentativa de asasinat împotriva liderului PSD.
Sursa aici

Lasă un răspuns