Promovare politică prin SMS. Ce candidat a avut acces la numerele de telefon ale gorjenilor

0
55

Gorj, 6 iunie 2024 — Ion Iordache, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) pentru președinția Consiliului Județean Gorj, a stârnit o controversă majoră după ce a trimis mesaje SMS cetățenilor din județ, solicitându-le sprijinul electoral. Textul mesajului, “Sunt Iordache Ion, cu respect vă cer susținerea pentru Președinte al Consiliului Județean Gorj, din partea PNL. Vă asigur că nu vă voi dezamăgi! Hai la treabă!”, a provocat indignare și suspiciuni în rândul gorjenilor, mulți întrebându-se cum a obținut candidatul acces la numerele lor de telefon.

Mesajele au fost primite de un număr semnificativ de cetățeni. Gorjenii și-au exprimat nemulțumirea și îngrijorarea cu privire la protecția datelor lor personale, considerând că această acțiune constituie o încălcare flagrantă a intimității și a drepturilor lor.

Un locuitor din Târgu Jiu, care a dorit să rămână anonim, a declarat: “Este inacceptabil ca datele noastre personale să fie folosite în scopuri electorale fără acordul nostru. Cum a obținut Ion Iordache numerele noastre de telefon? Este o încălcare clară a intimității și a legilor privind protecția datelor.”

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.