Incident pe șantierul Drumului Expres: un tânăr de 26 de ani a căzut de pe un pod în construcție

0
136

Un tânăr de 26 de ani din comuna Găvănești, județul Olt, a ajuns joi dimineață la spital după ce a căzut de pe un pod aflat în construcție pe șantierul Drumului Expres Craiova-Pitești, în extravilanul localității Robănești, județul Dolj.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dolj, tânărul s-ar fi urcat pe podul în lucru și, la un moment dat, s-ar fi dezechilibrat, căzând de la o înălțime de aproximativ 8-9 metri.

„În dimineața zilei de 6 iunie, la ora 9:30, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat cu privire la faptul că, pe șantierul Drumului Expres Craiova-Pitești, în extravilanul localității Robănești, un bărbat ar fi căzut de pe un pod aflat în lucru. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Pielești, care au stabilit că un tânăr de 26 de ani, din comuna Găvănești, județul Olt, s-ar fi urcat pe un pod aflat în lucru și, la un moment dat, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de la o înălțime de aproximativ 8-9 metri. Cel în cauză a fost preluat de un echipaj de prim ajutor și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale,” informează IPJ Dolj.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc incidentul.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.