Prins în flagrant în timp ce tăia mai mulți arbori

0
174

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au depistat în flagrant delict un bărbat de 60 de ani, din orașul Turceni, în timp ce tăia, fără drept, cu un motoferăstrău mai mulţi arbori de esenţă plop, ce nu prezentau marcă silvică, cu diametrele la cioată cuprinse între 8 cm și 20 cm, de pe un teren cu vegetație forestieră, din afara fondului forestier, din localitate.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti la fața locului, au fost găsiți 7 arbori tăiați și neridicați, restul 35 fiind transportați la domiciliul bărbatului.

Poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor motoferăstrăul bărbatului.

Cantitatea de 7 arbori a fost lăsată în custodia unui pădurar, din cadrul Ocolului Silvic Turceni, iar cantitatea de 35 arbori au fost lăsați în custodia bărbatului.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept şi sustragere de arbori, conform Legii nr. 46/2008, privind Codul Silvic” au transmis polițiștii.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.