Prins cu mascații în trafic – VIDEO

0
117

Unul dintre cei doi indivizi care au bătut pe 2 iulie un om de afaceri din Târgu Jiu, în fața casei lui, a fost prins luni, 8 iulie. Politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si Serviciului pentru Actiuni Speciale Gorj au actionat pe raza municipiului Deva, judetul Hunedoara, pentru punerea in executare a unui mandat de aducere, emis pe numele barbatului de 26 de ani, din comuna Vețel, judetul Hunedoara, banuit de comiterea infracțiunilor.

Bărbatul a fost depistat in trafic, in timp ce conducea un autovehicul pe DN 68 Vețel, județul Hunedoara, fiind încătușat de polițiști și condus la sediul IPJ Gorj, pentru continuarea cercetărilor și luarea masurilor legale.

Florin Glodeanu, omul de afaceri bătut, este cel care a luat în concesiune recoltarea trufelor în Gorj, o afacere care poate aduce milioane de euro. Există însă multe persoane care recoltează ilegal trufe și care comit acte de violență pentru a-i intimida pe cei care lucrează legal.

Articolul Original

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns