Pandurii, învinsă de FC Hermannstadt în primul amical al verii

0
97

Pandurii Târgu Jiu – FC Hermannstadt 1-4

FC Hermannstadt: Novo – Niţă, Viera, Stoica, Tătar, Offenbacher, Buzan, Petrescu, Rusu, Vodă, Debeljuh
Au mai intrat: Cristiano, Luchin şi Yazalde
Antrenor: Costel Enache

Pandurii: Mih. Cotolan – Nic. Cotolan, Oiţă, Rob. Gheorghe, Almic, Trancă, Vasilescu, Şendroiu, Tănăsoiu, P. Popescu, Măicăneanu
Au mai intrat: Ciobanu, Bratu, Cristea, Rasoveanu, Safta şi Filip
Antrenor: Adrian Bogoi

Pandurii Târgu Jiu a pierdut primul amical al verii, scor 1-4 pe stadionul Municipal din Sibiu, cu FC Hermannstadt. Toate cele cinci goluri ale partidei desfăşurate vineri după-amiază au fost izbutite în partea secundă, iar trei dintre ele s-au marcat de la punctul cu var.

Petrişor Petrescu a deschis scorul pentru sibieni, Alexandru Trancă a egalat din lovitură de la 11 metri, iar Bogdan Rusu, Alexandru Vodă şi Daniel Offenbacher au stabilit scorul final.

”Ni s-a oferit posibilitatea să jucăm cu o echipă de Liga 1 şi nu am refuzat, chiar dacă am mers cinci ore cu autocarul. S-au întâlnit două echipe cu etape diferite de pregătire: noi mai avem o lună de zile până la începerea campionatului, iar ei sunt la sfârşitul acestei perioade. Lucrurile au stat destul de bine pentru noi, în prima repriză, când am folosit jucătorii din sezonul trecut, care au fost şi la reunirea lotului. După pauză, am făcut şi câteva schimbări, am mizat şi pe juniorii şi s-au dereglat puţin lucrurile, dar sunt destul de mulţumit. Scorul nu ne interesează acum. Sper ca până la începutul campionatului să ne reglăm”, a declarat Bogoi.

Vodă a semnat cu Hermannstadt

Unul dintre golurile echipei sibiene a fost marcat de Alexandru Vodă, mijlocaş care a contribuit din plin la salvarea gorjenilor de la retrogradare, sezonul recent încheiat. Acesta se afla, de două săptămâni, în probe la FC Hermannstadt şi se pare că l-a convins pe antrenorul Costel Enache că merită să joace în Liga 1.

Vodă mai jucase în amicalele cu nou-promovatele în Liga 2, respectiv Liga 3, CSM Reşiţa (1-0) şi Viitorul Şelimbăr (8-0). ”Am înţeles că Vodă a semnat contractul. Am vorbit şi cu antrenorul Costel Enache. Va avea o concurenţă acerbă. Se încadrează în jucătorii pe care o echipă de Liga 1 trebuie să-i bage în teren obligatoriu, cei născuţi în 1998 şi mai mici. Sper să reuşească, să se impună şi să joace. Nu va fi uşor, dar e o oportunitate importantă pentru el”, a afirmat Bogoi.

Pandurii i-a mai pierdut în această vară pe George Tudoran (Rapid), Gabriel Dodoi (Rapid), Denis Brînzan (FC Argeş), Andrei Blejdea (FC Argeş), Robert Dănescu (FC Argeş), Cristian Raiciu (Dunărea Călăraşi) şi Alexandru Costache (revenit la Concordia Chiajna, după ce fusese împrumutat în iarnă), în timp ce Milos Draca şi Laurenţiu Tudor şi-au reziliat contractele, de comun acord.

Momentam, echipa gorjeană n-a perfectat niciun transfer, dar Bogoi speră să-i fie aduşi o parte dintre jucătorii promişi de conducere până la următorul amical, programat joi, la Târgu Jiu, cu nou-promovata în Liga 3, Tractorul Cetate. „Sper să putem completa lotul cu jucători experimenţati”, a spus Bogoi.
Articolul integral aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns