Primul ATELIER de fotografie documentară la Târgu Jiu!

0
125

Cei care sunt gata să își dedice zilele de vară artelor vizuale împreună cu profesorii și speakerii atelierului sunt așteptați începând cu data de 13 august la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși” să participe la un atelier de fotografie documentară – PhotoDoc by Academia Docuart, în perioada 13-19 august 2018. PhotoDoc reprezintă primul atelier de fotografie documentară organizat la Târgu-Jiu și susţinut de Academia Docuart. Organizatorii caută 30 de participanți care să facă parte din PhotoDoc, preselecția având loc luni, 6 august la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși.

Cursuri, un master class & expoziții finale

Pe lângă cursurile teoretice de fotografie, participanții vor fi prezenți la un master class despre istoria documentarului și ce înseamnă, în general, documentarea realității prin arte vizuale. Toate noțiunile vor fi puse în practică, iar lucrările finale vor fi prezentate în cadrul unei expoziții la Târgu-Jiu, dar și la București în luna noiembrie. Participarea este gratuită.

Articolul original aici.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.