Primăria Târgu Jiu a câștigat procesul cu clubul Pandurii pentru administrarea Stadionului Municipal

0
10

Clubul de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu a pierdut definitiv procesul cu Primăria Târgu Jiu privind prelungirea contractului de comodat pentru Stadionul Municipal, pe motiv că nu l-a putut folosi pe perioada în care s-a construit noua arenă. Reprezentanții clubului Pandurii au solicitat prelungirea contractului de comodat cu o perioadă de cinci ani. Procesul a fost câștigat și în prima fază de Primăria Târgu Jiu.

„S-a pronunțat și instanța de la Craiova, după ce noi am câștigat la Târgu Jiu. Am avut din nou câștig de cauză și instanța a stabilit că decizia pe care am luat-o în anul 2020 împreună cu consilierii locali a fost cea corectă. Contractul de comodat care era încheiat cu clubul Pandurii ajunsese la final și nu a mai fost prelungit. Instanțele de judecată au confirmat că hotărârea pe care am luat-o în primăvara anului 2020 a fost legală în totalitate, deși am avut parte atunci de o opoziție puternică din partea clubului Pandurii și a consilierilor locali PSD. Am considerat că acela era termenul final al contractului de comodat. Acum, lucrurile s-a clarificat și din punct de vedere juridic“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Original Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns