Munteanu: CE Oltenia plătește 500 de euro pentru chiria dânsei

0
11

Boby Munteanu, liderul Cartel Alfa Gorj, cere ca unul dintre membrii directoratului CE Oltenia să fie demis. Este vorba despre Lăcrămioara Diaconu Pințea. Munteanu spune faptul că Pințea nu a mai trecut prin sediul companiei energetice de foarte mult timp.

Liderul Cartel Alfa Gorj mai spune faptul că se plătesc lunar câte 500 de euro pentru chiria acesteia, bani de la CE Oltenia. ”Cred că sunt undeva la 5 luni de când nu a trecut pe la Complexul Energetic Oltenia. Dânsa stă probabil în București și poate nu știe că la CE Oltenia nu este telemuncă. Din sursele mele, o mașină pleacă de aici cel puțin odată pe săptămână pentru a semna hârtii. CE Oltenia îi plătește chiria în valoare de 500 de euro luna. Sunt niște bani dați așa, pe anumite lucruri. Am putea băga banii în altceva. Am văzut că mor oameni prin cariere. Treaba dânsei este aici, la CE Oltenia. Cred că ar trebui să își depună demisia”, a spus Boby Munteanu, la Radio Infinit.

Munteanu este nemulțumit că nu se poate vinde energie la prețuri mari și asta pentru că CE Oltenia are deja încheiate contracte bilaterale la tarife mici. ”Problema cea mare este că noi vindem pe contracte bilaterale cu 270 de lei. De exemplu, ieri energia se vindea cu peste 1900 de lei. Aceste contracte nu trebuia să fie făcute. Noi dacă vindeam acum energia la prețul de astăzi, puteam să ne cumpărăm certificatele de CO2 singuri. Cred că este un joc murdar și chiar aș solicita instituțiile statului să intervină. Este o bătaie de joc la adresa muncitorilor. Ar trebui verificat cum se vinde energia prin aceste contracte bilaterale”, a mai spus Munteanu.

Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns