Premierul Nicolae Ciucă: cei 50 de euro la fiecare două luni vor continua şi în anul viitor

0
97

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat despre programul Sprijin pentru România: Cei 50 de euro la fiecare două luni vor continua şi în anul viitor şi vom găsi şi alte soluții pentru a putea sprijini persoanele vulnerabile. Despre creșterea pensiilor, premierul a afirmat că în acest moment există acest angajament ca pensiile să fie crescute în limita inflației.

”Ne-am angajat să avem un proiect de buget cât mai repede posibil, la sfârșitul lunii octombrie, nu am reușit acest lucru pentru că este pentru prima dată, în România, când se realizează bugetarea pe programe, ori fiecare minister trebuie să îşi asigure proiectarea bugetului şi încărcarea datelor pe programe. Vă pot da asigurări că până la jumătatea lunii decembrie, aşa cum am discutat calendarul, vom avea bugetul aprobat în Parlament”, a spus premierul.

El a precizat că ”pentru ceea ce au scris în proiectul Sprijin pentru România, măsurile vor continua până la finalul anului, aşa cum s-au angajat şi desigur ele vor continua şi în anul viitor”.

 

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.