Noi detalii după decesul minerului de la cariera Mătăsari. A picat pur și simplu din picioare

0
2090

Nicolae Cioclei, în vârstă 45 de ani, ar fi făcut infarct, susțin primele probe. Acesta a căzut pur și simplu din picioare în jurul orei 20:00 iar manevrele de resuscitarea nu avut niciun rezultat.

Dosar penal

La data de 9 noiembrie, Secția 3 Poliție Rurală Motru a fost sesizată prin apelul unic de urgență, cu privire la faptul că unui bărbat aflat în timpul serviciului i s-a făcut rău și este inconștient.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 45 de ani, din comuna Samarinești, în timp ce se afla la serviciu, la o carieră minieră din localitatea Mătăsari, i s-a făcut rău, fiind în stare de inconștiență.

În urma manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical sosit la fața locului, a fost constatat decesul bărbatului.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

 

Bărbatul avea doi copii și este cel de-al 40-lea deces, din acest an, de la Complexul Energetic Oltenia.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.