Polițistul care a fost fotografiat fără mască de protecție într-un magazin, amendat

0
15

Un poliţist care a fost fotografiat în timp ce se afla în incinta unui magazin din comuna Albeni fără să poarte mască de protecţie a fost amendat de colegii săi.

Imaginile au fost postate pe Facebook. „Pentru domnul poliţist nu-i valabilă masca în magazin? Distribuiţi să-l vadă toată lumea“, a transmis Marius Hodoi, cel care a postat fotografiile pe reţeaua socială.

Polițistul a fost amendat cu 500 de lei

Conducerea Poliţiei Gorj s-a autosesizat şi a dispus cercetarea disciplinară și aplicarea unei amenzi. „Având în vedere aspectele apărute în mass-media, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj a dispus efectuarea de verificări, iar ca urmare a acestora, poliţistul a fost sancţionat cu amendă de 500 lei conform prevederilor Legii 55/2020. Totodată a fost dispusă cercetarea disciplinară a agentului de poliţie, urmând a fi dispuse măsuri corespunzătoare“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Articolul Polițistul care a fost fotografiat fără mască de protecție într-un magazin, amendat apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Lasă un răspuns