Peste 370 de amenzi aplicate și 100 de permise ridicate de polițiști în weekend

0
26

În acest weekend, poliţiştii rutieri au efectuat acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limita legală de viteză sau conduc autovehicule pe drumurile publice sub influența alcoolului.

Totalul sancţiunilor contravenţionale aplicate în această perioadă, pentru abateri la regimul rutier sunt de 373, din care 200 de abateri au fost constatate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în activităţi fiind angrenate 9 autospeciale de poliţie inscripţionate ce sunt dotate cu aparate video-radar și un pistol radar, 18 pentru centură de siguranță, 12 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea, 3 pentru alcool și 108 alte abateri.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 108 permise de conducere, din care 64 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

În cadrul activităților au fost retrase 3 certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice și au fost constatate 5 infracțiuni din care 4 la regimul rutier.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns