Parcul înaintea blocurilor. Cum arată parcul din zona Narciselor în valoare de 3 milioane de euro

0
289

Se conturează Parcul din zona Narciselor din Tg-Jiu. Deși mult anunțatele locuințe pentru tineri, nu sunt gata, parcul din zona este aproape finalizat.

A fost instalat sistemul de iluminat iar cei 200 de stâlpi cu lămpi tip led vor lumina aleile. A fost adus mobilierul urban iar locul de joacă ce tocmai a fost instalat îi așteptă pe cei mici.

Au fost plantați 2500 de copaci, s-a așternut gazon pe o suprafață de peste 10 hectare și a fost montat un amplu sistem de irigații. De asemenea a fost amenajat și un amfiteatru, unde vor avea loc concerte sau spectacole de mici dimensiuni, dar există și o zonă vastă pentru concerte și festivaluri.

Investiția mai cuprinde un punct de informare și de închiriat biciclete.

Parcul se întinde pe o suprafață de 12 hectare, iar în imediata vecinătate se construiesc cele 100 de blocuri destinate în special tinerilor din municipiu.

Valoarea proiectului este de 3 milioane de euro, cu finanțare europeană.

Până când locuințele vor fi gata, de parc se vor bucura târgujienii care deja locuiesc în zona sau cei care vin din alte zone ale orașului pentru o plimbare.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.