Panică la Spitalul din Rovinari. Un incendiu a izbucnit la un tablou electric

0
277

În jurul orei 12:00, ISU Gorj a fost solicitat pentru gestionarea unui incendiu izbucnit la un tablou electric în Compartimentul de Primiri-Urgente al Spitalului Orășenesc Rovinari.

”La fața locului au fost dislocate mai multe echipaje de stingere a incendiilor și acordare a primului ajutor calificat din cadrul instituției noastre, constatându-se că angajații spitalului interveniseră cu ajutorul stingătoarelor fiind eliminat pericolul de propagare.

Colegii noștri au intervenit și au lichidat incendiul, în acest moment fiind eliminat orice pericol.

Din cauza fumului degajat, aproximativ 50 de persoane, angajați și pacienți s-au autoevacuat.

Două persoane (pacienți) care se aflau în Compartimentul de Primiri Urgențe au fost transportați la UPU Tg-Jiu pentru investigațiile medicale pentru care se prezentaseră la CPU Rovinari, nefiind afectați medical de incendiu.

În acest moment alimentarea cu energie electrică a fost reluată parțial și se lucrează pentru remedierea defecțiunilor și alimentarea normală cu energie electrică a spitalului” a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.