O nouă ediție a Festivalului Internațional de Folclor. Vezi ce tări participă anul acesta!

0
88

Ediţia cu numărul XVII a Festivalului Internațional de Folclor își va deschide porțile la Târgu Jiu. Astfel, pe espanada din centrul orașului timp de cinci zile vor avea loc spectacole artistice cu formații venite din afara granițelor țării.
Evenimentul se va desfășura în perioada 18 – 23 august 2019. În prima zi va avea loc primirea formaţiilor, cazarea acestora și rezolvarea problemelor organizatorice .Luni, 19 august , începând cu ora 19. 15, va avea loc parada formaţiilor participante la Festival urmată de festivitatea de deschidere. Pe durata evenimentului vor avea loc în fiecare seară spectacole în centrul orașului.
Invitați
Numărul participanțior la eveniment va fi numeros. Cele mai multe ansambluri vor fi din țară. Vor avea loc recitaluri susținute de Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” Ansamblul „KUD” din Kablovi, Serbia, Ansamblul „Cheile Oltețului” din Polovragi, Orchestra „TRANDAFIR” și Ansamblul „MĂRȚIȘOR” din Voloca, Cernăuți – Ucraina, Ansamblul „Brâulețul” din Turceni, Ansamblul „Nedeia” din Novaci, Ansamblul „KAPANSKY” din Razgrad, Bulgaria, ansamblul „Liviu Dafinescu” din Baia de Fier, Ansamblul „Emilia Bubulac” din Peștișani, Ansamblurile „CIOBĂNAȘUL” și „CODRENII” din Călărași, Republica Moldova.
Sursa aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns