O fetiță care vindea flori la terasele din Tg-Jiu, a dispărut. Mama a dat alarma

0
867

O fetiță, in vârsta de 13 ani, din Târgu Jiu este dată dispărută de familie. Fata a plecat ieri după masă să vândă flori la terasele din Targu Jiu și nu s-a mai întors. Minora este cea care, anul trecut, cânta colinde în Piata centrală din Targu Jiu iar o parte din comercianți, deranjeați, au chemat polițiștii locali să o amendeze. Atunci, oamenii au sărit să o apere.

”La data de 24 martie a.c., ora 05:00, Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată direct, de o femeie din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că fiica sa, Moldovan Dia Lăcrămioara, de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţimea de 1,57 metri, greutate aproximativă 45-50 kilograme, păr castaniu lung, ochi negri.

La momentul plecării, minora purta un trening de culoare negru cu dungi de culoare alb, iar în picioare purta pantofi sport de culoare negru.

În cazul în care cunoașteți informații de interes operativ, care să poată duce la identificarea persoanei în cauză, vă rugăm să apelați numărul de urgență 112 sau să vă deplasați la cea mai apropiată unitate de poliție” a transmis IPJ Gorj.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.