ITP la fața locului, campanie specială a RAR

0
217

Registrul Auto Român sprijină apicultorii. Autolaboratoarele mobile se deplasează în zonele în care apicultorii au rulotele cu albine pentru a le face, la fața locului, ITP-ul. De altfel reprezentații RAR merg și prin comune pentru a face inspecțiile și tractoarelor sau utilajelor.

”Nu știm exact ce fac apicultorii pentru a le oferi albinelor cele mai bune condiții, dar colegii noștri din țară s-au asigurat că remorcile speciale apicole cu care sunt acestea transportate întrunesc condițiile tehnice necesare pentru a circula pe drumurile publice.

Autolaboratoarele mobile merg în teren, acolo unde sunt amplasate remorcile sau semiremorcile care au nevoie de ITP, iar procedura este una cât se poate de simplă. Ne deplasăm la domiciliul solicitanților și pentru eliberarea CIV sau a atestatului tehnic pentru tractoare și mașini autopropulsate pentru lucrări.

Puteți contacta șefii reprezentanțelor teritoriale ale RAR ca să stabiliți detaliile concrete ale deplasării autolaboratoarelor noastre. Numerele de telefon le găsiți pe site-ul www.rarom.ro.
“ITP la fața locului” face parte din campania noastră de sprijinire a deținătorilor de tractoare, utilaje și remorci speciale apicole, prin efectuarea acestor proceduri legale în teren”.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.