O femeie și bunica ei, găsite moartea în locuință. Bătrâna murise de mai mult timp

0
45

Poliţiştii şi lucrătorii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj au descoperit, ieri seară, într-un apartament din municipiul Târgu Jiu două cadavre. În locuinţă a fost găsită o femeie de 42 de ani, spânzurată cu o curea, şi cadavrul mumificat al bunicii sale, în vârstă de 90 de ani.

„O femeie a sunat la numărul unic de urgenţă 112 sesizând faptul că la apartamentul unei vecine, din blocul Lido, nu mai răspunde nimeni. La fata locului s au deplasat poliţişti şi lucrători ISU care au dislocat ușa și au identificat cadavrul unei femei de 42 de ani, din Târgu Jiu, spânzurată cu o curea de suportul perdelei şi cadavrul mumificat al unei femei, de 90 de ani, bunica persoanei spânzurate.

Ambele cadavre au fost transportate la SML pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor deceselor. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, efectuându-se cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg Jiu“, a spus Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns