Noră agresivă cercetată de poliție pentru că a încălcat ordinul de protecție

0
23

O bătrână de 84 de ani, din comuna Negomir, s-a speriat și a chemat poliția după ce nora sa, în vârstă de 45 de ani, s-a apropiat de locuința sa. Femeia avea un ordin de restricție și nu avea voie să se apropie la o distanță mai mică de 200 m de soacra sa sau de reședința acesteia.

poliţişti din cadrul Posturilor de Poliție Urdari și Fărcășești au fost sesizaţi de o femeie de 84 de ani, din comuna Negomir, cu privire la faptul că nora sa, de 45 de ani, din aceeași localitate, s-ar afla în apropierea locuinței sale, deși există un ordin de protecție emis de către Judecătoria Târgu Jiu împotriva acesteia, prin care femeia are obligația de a nu se apropia la o distanță mai mică de 200 m de soacra sa și reședința acesteia.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţişti, s-a stabilit faptul că femeia ar fi pătruns abuziv în locuința soacrei acesteia, încălcând astfel ordinul de protecție emis de instanţa de judecată.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcare a ordinului de protecție.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns