Acasă Actualitate Nervi întinși la maxim la magazinul Lidl din Târgu Jiu: sistemul de...

Nervi întinși la maxim la magazinul Lidl din Târgu Jiu: sistemul de returnare-reciclare blocat, clienții revoltați sub soare arzător

0
411

Astăzi, la magazinul Lidl din Târgu Jiu, un incident neplăcut a generat nemulțumiri majore în rândul clienților. Aparatul de returnare-reciclare a ambalajelor, parte a sistemului SGR, s-a blocat în mod repetat, lăsând zeci de oameni să aștepte în soare zeci de minute pentru a returna sticlele și a recupera garanția de 50 de bani pe ambalaj.

În ciuda numeroaselor solicitări de asistență, aparatul a rămas nefuncțional pentru perioade îndelungate, spre frustrarea celor care veniseră cu saci și plase pline de sticle. „Bătaie de joc pe banii noștri, timpul nostru și acum și pe sănătatea noastră. Să stai în soarele ăsta 30 de minute este îngrozitor. Dacă stăteam la umbră sau aer condiționat putea sta și 1 oră, dar în soarele ăsta nu poți, leșini,” a declarat un cetățean din Târgu Jiu.

După ce clienții au început să protesteze din cauza lipsei de răspuns, un angajat al magazinului a explicat că aparatul se blochează deoarece unele sticle nu ar fi fost cumpărate de la Lidl și că ar trebui să fie spălate înainte de returnare, afirmații considerate neadevărate de clienți, având în vedere legislația actuală.

Mai mult, un angajat, aparent șeful de magazin, a menționat că problema este agravată de lipsa de personal, o decizie de conducere de a nu angaja suplimentar. Într-un moment tensionat, acesta a replicat clienților nemulțumiți: „Dacă sunteți tari în gură, îl blochez.” Și, conform martorilor, a blocat intenționat unul dintre aparate, lăsând funcțional doar unul singur.

În final, după minute lungi petrecute sub soare, mulți clienți au plecat dezamăgiți și fără a-și recupera garanția. Probleme similare au fost raportate și la magazinul Penny din Târgu Jiu, unde aparatul SGR este defect de câteva zile, contribuind la frustrarea locuitorilor.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri.
Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acesta extensie de blocare a reclamelor.

error: Conținutul este protejat!!